בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     אסטרופיזיקה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     כימיה
     פרקינסון
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 10001 - ביוחקר בנושא השפעת אתילן על אחוז הנביטה\ אחוז הצמיחה תאריך: 7/1/2019
תחומי דעת:  ביולוגיה  
אנו תלמידות בכיתה יב עשינו ניסוי שבו בדקנו את אחוז הנביטה והצמיחה של זרעי מש בהשפעת תפוח גרני סמית' שמפריש אתילן (זאת למדנו מהספרות). רצינו לשאול מהיכן בתפוח מופרש האתילן? והאם האתילן משפיע על הנביטה או על הגדילה? נשמח למאמרים או למידע בנושא. תודה רבה
תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום רב,

מצ"ב תשובה לשאלה דומה שנשאלה בעבר

בהצלחה,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up